27 augusti 2016
09:30

Västerås IK P06:1 Svart

Referat: Barkarö SK P06 Blå - Västerås IK P06:1 Svart

En tidig morgon ute på Barkarö IP ställdes lag Svart mot Barkarös 06:or i nivå 2 serien. Det var en rejält blåsig morgon där vi började i motvind. Vi skapade en hel del chanser framåt genom ett bra lagspel där vi hjälpte varandra genom mycket rörelse utan boll. Barkarö pressade dock på mha av medvinden och kunde gå till halvtidsvila med 2-0. Det var dock ett positivt gäng med VIK-spelare som i halvtid kunde konstatera att vi spelar bra och när vi får medvind i andra halvlek så kommer vi kunna vända den här matchen.

I andra fortsatte vi spela som ett lag och skapade ännu fler riktigt heta chanser och tyvärr var det nog främst byvindarna som gjorde att vi missade målramen ibland. Vi lyckades dock hämta upp underläget och både reducera och kvittera till 2-2. I det läget blev det rejält svängigt spel med chanser i båda riktningar men resultatet stannade rättvist vid oavgjort. Alltså ännu en stark vändning där vi hämtar upp ett underläge från första halvlek till att få med oss en poäng hem, bra jobbat killar!

Kul att se att vi mer och mer försöker "vårda" bollen och titta upp var vi slår passningarna dvs hålla bollen inom laget och genom bra rörelse från övriga kompisar skapa många passningslägen.